Brugsestraat 84-86 8500 Kortrijk
056 35 47 52
Open van dinsdag tot zaterdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u
AUDIO / HIFI >> Soundbar >> Panasonic >> SC-HTB900
Panasonic SC-HTB900
PDF pagina
Productbeschrijving:

Indrukwekkende bioscoopervaringDe HTB900 is een soundbar met de nieuwste akoestische technologie voor een perfecte bioscoopervaring. Nieuwe ondersteuning voor geavanceerde audioformaten Dolby Atmos en DTS:X zorgen ervoor dat het geluid dynamisch door de 3D-ruimte om je heen reist.Een spectaculaire filmische ervaring met Dolby Atmos / DTS: xMet nieuwe ondersteuning voor de modernste audioformaten Dolby Atmos en DTS:X komt het geluid van alle kanten op je af, inclusief van boven.Tuned by TechnicsDe HTB900 soundbar heeft ontwerpconcept van ons Hi-Fi audiomerk Technics en het geluid is dan ook afgesteld door technici van Technics. Het geluid is perfect afgestemd om de soundbar in staat te stellen om het akoestische realisme te perfectioneren.Volledige digitale versterker Jeno EngineDit systeem is uitgerust met de volledig digitale versterker ‘JENO Engine’ van Technics om hi-res geluidsbronnen getrouw weer te geven. Ons jitter-reductiecircuit is ideaal om jitter over de gehele hoorbare band te verminderen. Afwijkingen gegenereerd tijdens PWM-conversie worden ook optimaal gecorrigeerd. We zijn erin geslaagd om een ??geluid van topkwaliteit te realiseren dat de meest delicate nuances van muziek tot uitdrukking kan brengen.Hoogwaardige luidsprekers voor echt cinematografisch geluidEen totaal van zes 6,5 cm middenbereik-luidsprekers die over het hele oppervlak van het apparaat zijn geplaatst en een tweeter aan elk uiteinde, produceren een geluidsveld van hoge kwaliteit dat elke filmervaring naar een hoger niveau tilt. Omdat de tweeters hi-res compatibel zijn, kunnen ze elk geluid getrouw reproduceren. Dompel jezelf volledig onder in films en series met spectaculair geluid alsof je er middenin zit.Krachtig basgeluid met draadloze flexibiliteitDe HTB-serie maakt gebruik van een draadloze subwoofer waar geen lastige verbindingskabels voor nodig zijn. Met de subwoofer naar de grond gericht, wordt een krachtige bastoon bereikt door de neerwaartse geluidsweergave van de luidspreker en de poort. Het apparaat bereikt ook helder geluid dankzij een sterke behuizing die de invloed van trillingen vermindert.


€ 850,-


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Bluetooth :
Bluetooth-versie :4.2
Breedte :105 cm
Breedte subwoofer :18 cm
Chromecast :
Diepte :12.9 cm
Diepte subwoofer :30.6 cm
Gewicht :6 kg
Hoogte :7.8 cm
Hoogte subwoofer :40.8 cm
Kleur :Zwart
Type speaker :Soundbar
Uitgangsvermogen (soundbar) :505 W
Wi-Fi :
Wi-Fi-standaarden :Wi-Fi 802.11ac (Wi-Fi 5) , Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi 4) , Wi-Fi 802.11b (Wi-Fi 1) , Wi-Fi 802.11g (Wi-Fi 3) , Wi-Fi 802.11a (Wi-Fi 2)
Nieuwsberichten
Nu aan onze winkels Shop & Go zone !!!
01/01/'18
Parkeer je wagen op de Shop & Go parkeerplaatsen voor de winkel. Sensoren registreren je aanwezigheid en zo kan je 30 minuten gratis parkeren zonder het nemen van een ticket. Voor langere parkeerduur kan u gratis parkeren aan de overkant van de straat.
lees meer...
December 2019
Ook Panasonic heeft sinds kort een dedicated party speaker, de TMAX10.
lees meer...
December 2019
Volgens Koreaanse bronnen is Samsung gestart met het ontwikkelen van QNED, een beeldtechnologie die de voordelen van micro-leds combineert met quantum dots. Die laatste techniek wordt momenteel al gebruikt bij de QLED-tv’s van het merk.
lees meer...
November 2019
De Citation 500 is de grootste (en duurste) luidspreker van de Citation reeks, met uitzondering van de soundbar. In theorie zou hij ook het best moeten klinken. De Citation One is de kleinste en goedkoopste in de reeks. Na onze test van de soundbar en subwoofer volgen nu deze twee losse speakers.
lees meer...
November 2019
Het geluid is goed zonder meer, en de basweergave uitstekend. Op het vlak van audiostreaming zit het snor, zowel wat Android (Chromecast) als iOS (AirPlay) betreft. Wat meer extra opties om het geluid te regelen zou mooi geweest zijn. Voor deze prijs zal je niet teleurgesteld zijn en haal je gewoon een complete soundbar met goed geluid in huis.
lees meer...
November 2019
De Citation Bar heeft een adviesprijs van 1000 euro en dus mogen de verwachtingen gerust ietsje hoger zijn. Zeker als je weet dat je al voor enkele honderden euro’s een soundbar in huis kunt halen. We konden de Citation Bar samen met de los verkrijgbare Citation Sub enkele dagen uitproberen en dit is ons verdict.
lees meer...
November 2019
Sinds vorige maand liggen de Alpha 6600 (model ILCE-6600) en Alpha 6100 (model ILCE-6100) in de winkelrekken. Compact, licht en ook geschikt voor vloggers. De camera’s zijn duiveltjes-doen-al.
lees meer...
November 2019
DAB+ wint aan populariteit, zo bleek uit een bevraging van onderzoeksbureau Ipsos eerder deze maand. Meer dan 16 procent van de Vlamingen hebben al een radiotoestel met DAB+ in huis staan. En ook in Wallonië werd onlangs het startschot gegeven van de Waalse DAB+.
lees meer...
November 2019
Philips blijft naarstig de mogelijkheden van zijn P5-beeldprocessor uitbreiden. Die is ondertussen aan de derde generatie toe, en staat standaard op alle nieuwe OLED tv’s uit 2019 van het merk.
lees meer...
November 2019
Geen gedoe meer met lange kabels voor een surroundervaring. Deze set van Harman Kardon werkt volledig draadloos, maar komt wel met een stevig prijskaartje van 2500 euro.
lees meer...
November 2019
Misschien heb je net een superdunne oled tv gekocht en wens je hem aan de muur te hangen? Specialist in muurbeugels Vogel’s heeft alvast een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.
lees meer...