Beste klanten, jullie kunnen terug naar de winkel komen zonder afspraak en dit met de nodige veiligheidsmaatregelen. Tot binnenkort ...
24/7 webshop
Foto Robert
EOS RP + RF 24-105mm F4-7.1 IS STM
Winkelvoorraad
EOS R + RF 24-105mm F4-7.1 IS STM
Winkelvoorraad
A7R IV Body
Winkelvoorraad

cashback

 - € 300,-  =

  € 3429,99
€ 3929,99
€ 3729,99
Voeg toe aan winkelkar
EOS R
Winkelvoorraad
€ 1899,99
€ 1799,99
Voeg toe aan winkelkar

BRENG JE ZOMER PERFECT IN BEELD MET € 100,- KASSAKORTING !!!

OVER Foto Robert
Foto Robert
Vandaag:   

gesloten

Toon alle openingsuren
M
gesloten
D
9u
12u
13u30
18u
W
9u
12u
13u30
18u
D
9u
12u
13u30
18u
V
9u
12u
13u30
18u
Z
9u
12u
13u30
18u
Z
gesloten
OVER Foto Robert

Welkom bij Foto Robert uw fotospecialist voor Zuid-West Vlaanderen, met meer dan 59 jaar ervaring. Wij bieden u een Compleet & Hoogwaardig Productengamma aan met Topmerken en 100% Kennis van de allernieuwste Technologieën.

U bent van harte welkom in onze winkel in de Brugsestraat 84-86 te Kortrijk. Op onze website vindt u een aanbod van onze producten. U kan ze vlot met elkaar vergelijken en een product fiche afdrukken. Vind je niet wat je zoekt, contacteer ons dan zodat we je prijs en/of levertermijn kunnen doorgeven.

In alle prijzen vermeld op de website is steeds advies, deskundige uitleg en klantgerichte service inbegrepen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of kom het zien en beleven in de winkel.

Wil u snel weten of wij een bepaald product snel uit voorraad kunnen leveren of wat de levertermijn is, aarzel dan niet om ons te bellen op 056/35.47.52 of ons te mailen op info@fotorobertkortrijk.be

Alle Multimedia en Telefonie kan u terugvinden op de website www.fotorobert.selexion.be

Contacteer ons
Pasfoto's Bij ons kan u terecht voor pasfoto's voor uw identiteitskaart of rijbewijs.
Spector by smartphoto - Online Fotoservice Wens je online foto's te bestellen, dan kan dit via onze partner Spector by smartphoto. Bestel uw Fotoprints, Fotoposter & Fotoalbum met fotoprints, Fotokalenders & Fotoagenda's, Kaartjes, Fotogeschenken, Fotoboeken, Canvas & Wanddecoratie, Fotokaders, Decoratie en Snoepjes, Smartphone cases, Stickers en Etiketten via de link hieronder en kom ze afhalen bij ons in de winkel.
meer info link
Olympus TEST & WOW Nu kan u ook bij Foto Robert de OM-D camera's en lenzen testen ... Voor het Olympus Test & Wow programma hoeft u slechts vier stappen te ondernemen : - Ga naar https://wow.olympus.eu/nl_BE/ - Kies de gewenste camera en/of lens en maak een reservering aan - Bij het afhalen van het Olympus product dient u ID kaart voor te leggen en een borg betalen
meer info link
Tictacphoto 100% PERSONALISEERBARE FOTOPRODUCTEN Fotoboeken * Muurdecoraties * Kalenders * Kaarten * Funproducten -30% op je eerste bestelling met promotiecode : CLIXROBERT Gratis levering bij ons in de winkel voor al uw bestellingen.
meer info link
1 jaar GRATIS uitgebreid Reparatie Service Plan Registreer uw camera op My Sony voor 1 jaar uitgebreid Reparatie Service Plan! De aanbieding eindigt op 31 januari 2021. Het product moet vóór deze datum zijn aangeschaft. U dient binnen 60 dagen na aanschaf van het product uw product te registreren en het jaar uitgebreid Reparatie Service Plan te activeren. Als u al een uitgebreid Reparatie Service Plan hebt gekocht of op een andere wijze hebt ontvangen, is het niet mogelijk om met deze code nog een jaar uitgebreid Reparatie Service Plan te activeren. Het uitgebreid Reparatie Service Plan is niet overdraagbaar.
meer info link
Professionele Sensorcleaning Service U kunt bij ons terecht voor het reinigen van de sensor van uw Systeem - en Spiegelreflexcamera.
Fujifilm X-series dealer Wij kregen van Fujifilm het label "Fujifilm Authorized X-series Dealer" en bieden u het volledige assortiment aan van X-Pro 3, X-T4, X-T3, X-T30, X-T200, X100V, X100F, X-S10, ... Ook het volledige assortiment Fujifilm XF objectieven en accessoires hebben wij op voorraad of kunnen wij snel leveren.
meer info link
Olympus OM-D PRO DEALER Systeemcamera's van Olympus hebben fotogeschiedenis geschreven met de PEN-modellen, de E-M1 MarkII, E-M1, de E-M5 MarkII, de E-M5, de E-M10 MarkII en de E-M10. Wij zijn erkend Olympus PRO DEALER en demonstreren u graag de mogelijkheden en kwaliteit van de Olympus E-M1 MarkII Top-reflexcamera in een compacte en lichte behuizing.
meer info link
Sony Alpha Pro Dealer Foto Robert is SONY Alpha Pro Dealer. Wij bieden u de Sony Alpha systeemcamera's A6000-serie, A7-serie en A9-serie aan, alsook het lenzen assortiment. Vraag ook naar de uitgebreide garantie tegen schade voor uw camera en lens.
meer info link
Canon Specialist Imaging Partner Foto Robert is geselecteerd als 'Canon Specialist Imaging Partner'. Wij bieden u het volledige gamma aan van PowerShot camera's, IXUS camera's en EOS M Systeemcamera's, EOS R Mirrorless camera's, Spiegelreflexcamera's en Objectieven aan scherpe prijzen.
meer info link
Nikon Specialist Dealer Nikon gaf ons het label 'Nikon Specialist Dealer' : voor ons uitgebreid gamma aan Nikon Coolpix camera's, Nikon systeemcamera's, Nikon Spiegel reflexcamera's en objectieven.
meer info link
DHL Express Service Point Makkelijk en snel pakketten ontvangen en versturen via DHL Express. DHL Express pakketten kan je Internationaal versturen naar iedere uithoek in de wereld. Wil je een pakket versturen met DHL Express ? Kom dan langs in de winkel, wij hebben de standaard DHL verpakkingen klaar staan en zorgen voor een snelle afhandeling.
Al jouw drukwerk nu goedkoper in Kortrijk Vanaf nu, voor ALLE drukwerk. Affiches, Banners, Briefpapier, Brochures, Communiekaarten, Doorschrijfsets, Drankbonnen, Flyers, Folders, Fotocanvas, Borden, Kaarten, Kalenders, Kapvormen, Magneten, Notitieblokken, Panelen en borden, Placemats, Postkaarten, Presentatiemappen, Spoeddrukwerk, Stickers, Visitekaartjes, Vlaggen, ... Welkom in onze Flyerstore ! GRATIS AFHALING IN JE FLYERSTORE TE KORTRIJK.
meer info link
EEN SELECTIE VAN ONZE PROMOTIES

Alle Promoties >>